Pipo X7-Pro: TV Box met Windows 10

De Pipo X7-Pro is een TV Box welke de beschikking heeft over Windows 10, op dit moment is de Pipo X7-Pro beschikbaar via een pre-order, in november wordt de Windows 10 TV Box uitgeleverd. 

Pipo-X7-Pro

Intern is er een Intel Cherry Trail Z8300 processor te vinden welke werkt op een snelheid van 2,4Ghz. De CPU wordt bijgestaan door 2GB aan RAM, de processor heeft ondersteuning voor Windows 10 waardoor het eenvoudig is om verschillende media functionaliteiten te draaien op het apparaat.

Windows 10 wordt geleverd met een aantal media programma’s waaronder XBMC, de laatste versie van XBMC wordt meegeleverd waardoor je het apparaat direct kan inzetten voor verschillende media functionaliteiten.

Hardware

Intel Cherry Trail Z8300 draait op een core snelheid van 1,84Ghz met een boost tot 2,4Ghz. Voor de media functionaliteiten is er niet veel snelheid vereist waardoor Windows 10 naar behoren draait op de Pipo X7-Pro TV Box.

Qua aansluitingen is er veel te vinden, denk hierbij aan een microSD ingang, USB 2.0, USB 3.0, HDMI, Audio en een TF Card. Zeker gezien het formaat is de Pipo TV Box prima te gebruiken bij de TV.

Beschikbaarheid

Op dit moment is de Pipo X7-Pro TV Box beschikbaar via een pre-order. Via Gearbest is het mogelijk om de Pipo X7-Pro TV Box te bestellen voor een bedrag van $114,99, de korting kan je bevestigen via de kortingscode: GBX7P

Vorig artikelNexus 5X vanaf begin november verkrijgbaar in Nederland
Volgend artikelSamsung Galaxy S7 komt begin 2016

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in