THL T6C: Goedkope Android 5.1 smartphone

THL is wellicht een onbekende fabrikant, in China is het merk vooral actief op de markt voor de goedkopere Android smartphones. De THL T6C is de nieuwe smartphone van het merk welke wordt verkocht voor een interessante prijs, ook beschikt de smartphone over zeer goede specificaties. 

THL T6C 3G

De smartphone beschikt over een 5-inch scherm met een resolutie van 854×480 pixels. Intern is er een MTK6580 chipset te vinden welke werkt op een snelheid van 1,3Ghz. De CPU wordt bijgestaan door een Mali-400MP GPU.

THL heeft de smartphone uitgerust met Android 5.1 als OS, het gaat hierbij om een stock  OS welke beschikt over een lichte toepassing, het gaat hierbij om enkele widgets welke aanwezig zijn. Er zijn geen zware software interfaces aanwezig, hierdoor werkt de smartphone vrij snel.

Intern is er  1GB RAM te vinden in combinatie met 8GB aan interne opslagcapaciteit, je kan dit uitbreiden via een microSD kaart tot maximaal 32GB. Aan de achterzijde van de smartphone is er een 8 megapixel camera te vinden.

Opvallend gezien de prijs is de dual sim functionaliteit welke aanwezig is, het gaat hierbij om een dual sim kaart welke kan werken in een actieve standby, hierdoor zijn beide sim kaarten toegankelijk en actief te gebruiken.

Beschikbaarheid

De THL T6C 3G Smartphone is momenteel nog niet beschikbaar in de verkoop, je kan de smartphone op dit moment pre-ordereren bij gearbest voor een bedrag van 59,99 dollar en is beschikbaar in het wit en zwart.

Vorig artikel‘Facebook nieuwsapp Notify komt volgende week’
Volgend artikelNieuwe Pebble Time Round smartwatch beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in