Zo kan je Popcorn Time nog gebruiken in Nederland

Zoals je wellicht al is opgevallen zijn er flinke problemen bij Popcorn Time, de populairste versie van Popcorn Time bestaat niet meer, ook lijkt de ontwikkeling in de overige versies met rap tempo af te nemen. 

Popcorn Time

Reden voor het stopzetten is een aaneenschakeling van problemen, waarna het Popcorn Time-team uit elkaar is gevallen. Een aantal medewerkers waren bang voor rechtszaken, ook het domein van popcorntime.io was in handen van een oud teamlid, waardoor het huidige team van popcorntime.io niet meer beschikt over de rechten van het domein.

Maar er zijn nog verschillende mogelijkheden, zo kan je nog gebruik maken van onder andere Popcorn-time.se, veruit de grootste versie op dit moment. Het team achter Popcorn Time heeft ook Butter op de markt gebracht, een legale versie op het Popcorn Time platform.

Butter

Butter moet een legale versie van Popcorn Time worden, al is het nog niet helemaal duidelijk hoe de makers dat voor elkaar gaan krijgen. Op de website wordt er gesproken over een clear legal framework, maar verdere details over de nieuwe Butter dienst zijn nog niet bekend. Meer informatie Popcorn Time vind je op de volgende pagina.

Butter is ontwikkeld door de makers van Popcorn Time, naar eigen zeggen is de dienst volledig legaal. Het gaat om een dienst waarbij geen verwijzingen worden gegeven naar illegale content. Volgens de makers is er vooralsnog alleen content aanwezig van de website vodo.net, maar op  kort kort termijn worden er meer bronnen toegevoegd voor de content.

Vorig artikelMotorola gestart met uitrol Android 6.0 voor Moto X Style en Moto X
Volgend artikelZiggo Sports: Op welke zender beschikbaar?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in