GM60: Goedkope mobiele LED beamer

De GM60 is een goedkope draagbare digitale LED projector, welke wordt verkocht voor een zeer aantrekkelijke prijs. De Beamer is vooral gericht voor snel gebruikt en om de beamer even snel mee te nemen. 

GM-60

De GM60 projector heeft een resolutie van 800×480 pixels met een lamp welke goed is voor 1000 lumens. Het design van de GM60 is zeer compact, de gehele beamer is net iets kleiner in vergelijking met een iPad.

Het is mogelijk om een beeld te creëren van 130-inch, aan de zijkant van de beamer zijn er een aantal aansluitingen te vinden waaronder AV, HDMI, audio en een SD kaart aansluiting. Ook ontbreken twee USB aansluitingen niet. Er is tevens een video player aanwezig welke is geschikt voor een aantal formaten, waaronder H.264, MPEG4, Real en AFS decoding. Het afstellen van de beamer gaat eenvoudig met een optische keystone correctie, hierdoor wordt de juiste keystone altijd behaald, het beeld kan je verder volledig naar eigen wens configureren met een handmatige focus om zo het beeld van 34-inch tot 130-inch zichtbaar te maken.

De beamer is in de praktijk zeer energiezuinig, er is een LED lamp gebruikt welke goed is voor een lamp life van ruim 30000 uur, volgens de fabrikant. De USB aansluiting welke is te vinden op de beamer kan tevens gebruikt worden als 5V oplader voor smartphones of tablets.

Beschikbaarheid

Via Gearbest is het mogelijk om de beamer te bestellen, bestellen kan voor een bedrag van 81,56 dollar.

Vorig artikelZiggo Sports: Op welke zender beschikbaar?
Volgend artikelUlefone Be Touch 3: Goedkoop iPhone 6S alternatief

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in