Populaire Kickstarter-koelbox Coolest Cooler ernstig vertraagd

De Coolest Cooler was een van de meest besproken Kickstarter projecten, het is een van de populairste Kickstarter projecten ooit, de koelbox heeft een vertraging opgelopen. Via Kickstarter werd er vorig jaar ruim 13 miljoen dollar binnen gehaald voor de koelbox met vele functionaliteiten. 

Coolest

In een Youtube-video, die inmiddels weer offline is gehaald, legde directeur Ryan Grepper uit dat er stakingen zijn in de fabriek waar de blendermotor wordt gemaakt, hierdoor wordt de levering vertraagd voor de kopers.

Op dit moment is het bedrijf opzoek naar een andere motor, maar vooralsnog gaat dit zonder succes, daarom krijgen een aantal consumenten het apparaat pas in april 2016. Volgens de eerste informatie zou de Coolest Cooler al in februari 2015 worden verzonden, maar die datum werd verschoven naar juli. Er zijn al tienduizenden koelboxen verzonden, maar een deel van 60.000 kopers heeft het apparaat nog niet ontvangen.

Ondertussen wordt de Coolest Cooler voor 499 dollar (466 euro) verkocht op Amazon. De Coolest Cooler beschikt intern over een bluetooth speaker, led-lamp, blender, USB lader en flesopener.

Vorig artikelSamsung Gear VR vanaf vrijdag beschikbaar in Nederland
Volgend artikelDesktop apps via Windows smartphone wellicht mogelijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in