Ethernet adapter voor Chromecast beschikbaar

Google heeft een nieuwe Ethernet adapter voor de chromecast beschikbaar gemaakt, welke is gericht op de eerste en tweede generatie Chromecast. Als je WiFi-verbinding niet heel stabiel is, is het vanaf nu ook mogelijk om de ethernet-adapter aan te schaffen om zo de Chromecast nog steeds goed te kunnen gebruiken via de bekabelde verbinding. 

Chromecast-ethernet

De Chromecast van Google werkt via de HDMI aansluiting van de TV of monitor, via de aansluiting is het eenvoudig om content te streamen naar de TV via de applicaties. Aangezien de Chromecast voor het streamen veel gebruik maakt van WiFi is het aangeraden om een stabiele verbinding te gebruiken. Indien dit niet mogelijk is, kan je vanaf vandaag de ethernet adapter bestellen voor de Chromecast. Hierdoor kan de Chromecast een bekabelde verbinding gebruiken. De adapter vervangt de reguliere (USB)oplader van je Chromecast en heeft een extra opening voor een netwerkkabel.

De adapter werkt zowel op de eerste als tweede generatie Chromecast. Voor een bedrag van 19 dollar is de adapter te bestellen via de Play Store voor de oude Chromecast, voor de nieuwe Chromecast moet er 39 dollar betaald worden.

Vorig artikelDroomfoto van ijsvogel na 750.000 pogingen en zes jaar
Volgend artikel‘Apple werkt aan 15-inch Macbook Air’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in