Apple brengt smart battery case op de markt voor iPhone 6 en iPhone 6S

Apple heeft vandaag een nieuw hoesje op de markt gebracht, het gaat hierbij om een smart battery case, dit is een hoesje geschikt voor de iPhone 6 en iPhone 6S waarin een accu is verwerkt, hierdoor moet de iPhone een stuk langer meegaan op een volledig accu. 

iPhone-6s-Smart-Battery-Case

De Smart Battery Case is alleen beschikbaar voor de iPhone 6s en iPhone 6. Dankzij de siliconen behuizing van de case lijkt de case veel op de originele iPhone case van Apple, wel is er een uitstekende accu te vinden. Omdat je de iPhone via de Lightning poort aansluit op de Battery Case, steekt het hoesje aan de onderkant ook uit.

De knoppen zoals de camera, dempknop en koptelefoon ingang blijven vrij en zijn met het hoesje te gebruiken. Apple heeft niks vrijgegeven over de capaciteit van de accu, maar het is mogelijk om tot 25 uur te bellen en ruim 18 uur internetten. Volgens verschillende bronnen gaat het om een accu met een capaciteit van 1877mAh.

Beschikbaarheid Smart Battery Case

De Smart Battery Case is verkrijgbaar via de Apple winkel voor een bedrag van 119 euro en wordt binnen één tot drie werkdagen gratis thuisbezorgd.

Vorig artikelSamsung werkt aan Galaxy S7 met 6-inch scherm
Volgend artikelLumia 550 voor 129 euro op de Nederlandse markt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in