Google stopt met verkoop Nexus 6 smartphone

Google is gestopt met de verkoop van de Nexus 6 uit oktober 2014. De Nexus 6 smartphone is een samenwerking tussen Google en Motorola en is de grootste Nexus smartphone tot nu toe, het echte verkoopsucces werd nooit behaald. Google heeft nu besloten om te stoppen met de verkoop van de Nexus 6 phablet. 

Nexus-6

De Nexus 6 is zeker geen kleine smartphone, met een scherm van 5,96-inch een van de grotere smartphones. De smartphone wordt aangedreven door een Snapdragon 805 chipset van Qualcomm, intern is er 3Gb aan RAM te vinden en is er 32GB of 64GB interne opslagcapaciteit aanwezig.

Foto’s zijn mogelijk met de 13 megapixel camera aan de achterzijde van de smartphone, het geheel is voorzien van een 3220mAh accu.

Nexus 6 smartphone: Niet meer in de verkoop

De Nexus 6 smartphone wordt niet meer verkocht, de smartphone werd in oktober van 2014 gepresenteerd maar is op dit moment niet meer te verkrijgen. Bij webshops is de smartphone wel nog gewoon te koop totdat de voorraad op is. Het verwachte verkoopsucces werd nooit behaald, dit komt mede door te hoge instapprijs van 649 euro.

Vorig artikelAanslagen Parijs meest besproken op Facebook
Volgend artikelMozilla stopt met ontwikkeling smartphonesysteem Firefox OS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in