Dit waren volgens Apple de beste iOS apps van 2015

2015 is bijna weer aan zijn eind, de toplijsten en overzichten van dit jaar verschijnen weer op internet. Apple heeft bekend gemaakt welke app het beste van 2015 is geworden. Het gaat hierbij om de app Enlight voor de iPhone, voor de iPad is de app Airbnb de grote winnaar. Bekijk de beste iOS apps van 2015:

Apple-Mac

Beste iOS apps van 201

Apple heeft het ‘beste van 2015′ bekendgemaakt. In deze lijst staan de belangrijkste hoogtepunten uit de App Store, iTunes Store en de iBooks Store van Apple. De apps zijn zoals elk jaar verdeeld in verschillende categorieën.

Voor de iPhone is de app Enlight de beste app van 2015. Met de app Enlight is het mogelijk om foto’s te bewerken, dit gaat niet alleen met filters, maar ook met verschillende opties voor de kleuren, belichten en overige effecten.  De meest innovatieve app was in 2015 volgens Apple TransferWise, hiermee is het eenvoudig om geld over te maken.

Beste app voor de iPad

Voor de iPad is de app van Airbnb de beste app van het jaar. Met de app Airbnb is het eenvoudig om een verblijfplaats voor de vakantie te plannen. De app is zeer eenvoudig in gebruik.

Vorig artikelNederlanders vinden Whatsapp belangrijker dan Facebook
Volgend artikelSmartphones in de aanbieding bij Everbuying

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in