Android krijgt splitscreen functionaliteit

Een veelgevraagde functionaliteit voor de Android tablets is de splitscreen functionaliteit voor Android tablets. Het lijkt erop dat Google de nieuwe functionaliteit test in de nieuwe Android N versie. Oorspronkelijk was het al de bedoeling deze functie in Android 6.0 Marshmallow te introduceren, maar dat is op dit moment nog niet gelukt. 

android-lollipop (1)

Er is veel kritiek op het ontbreken van de split-screen functionaliteit voor Android, maar het lijkt erop dat het toch eindelijk gaat gebeuren, zo heeft Andrew Bowers, productmanager van Google laten weten.

Split-screen functionaliteit voor Android

In een preview-versie van Android 6.0 Marshmallow was een splitscreen-functie aanwezig. In de versie welke is vrijgegeven was deze optie nergens meer te vinden.

De officiële split-screen functie voor Android, wordt naar verwachting toegevoegd tijdens de release van de nieuwe Android versie, op dit moment is deze versie ontwikkeld onder Android N. Waarschijnlijk zal Google de nieuwe versie van Android rond de zomer van 2016 onthullen en rond september uitbrengen.

Vorig artikelGoPro Karma: Drone van GoPro komt in 2016
Volgend artikel‘Apple apparaten steeds vaker doelwit malware’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in