OnePlus 3 smartphone: Render en specificaties gelekt

Ondanks dat OnePlus de OnePlus 2 vrij recent op de markt heeft gebracht is het bedrijf al bezig met de opvolger, het gaat hierbij om de nieuwe OnePlus 3 smartphone, het bedrijf is al bezig met de ontwikkeling van de OnePlus 3 smartphone, vandaag zijn er enkele render afbeeldingen opgedoken en informatie over de specificaties. 

oneplus-3-render

OnePlus 3 smartphone

Volgens de geruchten valt de OnePlus 3 in dezelfde lijn als zijn voorgangers, high-end voor een goedkope adviesprijs. OnePlus zal de nieuwste Qualcomm chipset gebruiken voor de smartphone. Het is te verwachten dat de smartphone zal beschikken over een Snapdragon 820 processor van Qualcomm. Opvallend genoeg lijkt OnePlus weer te kiezen voor een Full HD scherm, veel high-end smartphone gaan momenteel al over op de QHD resolutie.

Qua design zijn er wel een aantal wijzigingen te zien, zo zijn er aan de voorzijde van de smartphone twee stereo aansluitingen te vinden. Ook is het frame wit gemaakt terwijl de achterkant een Sandstone Black uitvoering heeft meegekregen. Verder geeft de afbeelding nog niet veel informatie vrij, de camera module lijkt erg veel op die van de OnePlus 2.

Wanneer de smartphone wordt aangekondigd dis op dit moment nog onduidelijk. Bekijk de review van de OnePlus 2 smartphone.

 

Vorig artikelTesla iPhone 6 Case van restanten auto leer
Volgend artikelWordPress 4.4 is uitgebracht met REST-api integratie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in