Adobe Lightroom gratis voor Android en iOS

Adobe Lightoom was voorheen altijd een betaalde applicatie, de app is nu gratis te gebruiken voor alle smartphones. Het was al gratis op het iOS platform, nu is de app ook gratis te gebruiken voor de Android variant. 

lightroom-app

Vanaf nu kan je zowel voor iOS als Android gratis Adobe Lightroom gebruiken zonder abonnement. Met de Adobe Lightroom app is het mogelijk om foto’s te bewerken. Ook is het mogelijk om RAW bestanden te bewerken, iets dat steeds vaker is te vinden in de smartphones van tegenwoordig.

De app beschikt over veel bewerkings- mogelijkheden, waaronder het aanpassen van de witbalans en veranderen van de kleuren. Ook is het mogelijk om de kleuren eenvoudig te veranderen. Foto’s en bestanden kun je ook synchroniseren met je Adobe-account, zodat je ze ook kunt bewerken in Lightroom voor de desktop of andere programma’s van Adobe.

Eerder was het al mogelijk om de app een maand lang gratis te gebruiken, nu is de app volledig gratis te gebruiken. Een Creative Cloud-account aanmaken is ook geen vereiste meer, je kunt nu direct aan de slag met de applicatie. Wel is minimaal Android 4.1 vereist om de app werkend te krijgen op het Android platform.

Vorig artikelWordPress 4.4 is uitgebracht met REST-api integratie
Volgend artikel‘Samsung Galaxy S7 krijgt geen USB Type C en MicroSD’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in