Ulefone Paris: Prima specificaties voor een interessante prijs

De Ulefone Paris is een smartphone welke wordt verkocht voor een prima bedrag, zo beschikt de smartphone over een 5-inch scherm en is er een MediaTek MTK6753 processor aanwezig welke is voorzien van de 64-bit architectuur. 

Ulefone Paris

De Ulefone Paris is een smartphone welke beschikt over Android 5.1 Lollipop met de U launcher, intern is er er prima hardware te vinden, zeker gezien de adviesprijs. Het scherm is een 5-inch paneel met Gorilla Glass 3.

Aan de voorzijde heeft de smartphone een 5 megapixel camera, terwijl er aan de achterzijde een 13 megapixel exemplaar is te vinden. Qua connectiviteit heeft de smartphone prima opties, zo is er Bluetooth 4.0 aanwezig en 4G connectiviteit. Qua performance zit het wel goed, intern is er een 2GB RAM module te vinden in combinatie met een MediaTek MTK6753 octa core chipset.

De interne opslag is standaard 16GB ROM, dit kan je uitbreiden tot 64GB interne opslag via een microSD kaartje.

Beschikbaarheid Ulefone Paris

De Ulefone Paris is op dit moment extra voordelig beschikbaar bij Everbuying. Voor een bedrag van 129,99 dollar is het mogelijk om de smartphone te bestellen. Indien er accessoires nodig zijn, kan je ook het bundel pakket bestellen, hierbij krijg je voor een bedrag van 139,99 dollar, één originele Flip cover en een screen protector. Bestellen kan via de actiepagina van Everbuying. De actie is van 11 tot 31 december.

Vorig artikelErnstig lek in Joomla CMS aanwezig
Volgend artikelAutotak van Google wordt mogelijk zelfstandig bedrijf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in