Is Popcorn Time nog te gebruiken?

Popcorn Time is de afgelopen weken vaak negatief in het nieuws geweest, maar er zijn weer vorderingen zichtbaar. De streamingtool blijft nog steeds beschikbaar op een versie van de streamingtool. Auteursrechthebbenden willen Popcorn Time-gebruikers al langere tijd aanklagen. 

Popcorn Time

Popcorn Time nog steeds te gebruiken:

In Duitsland zijn verschillende instanties al langere tijd bezig met het aanklagen van gebruikers, een aantal gebruikers moeten een schadevergoeding betalen. De auteursrechthebbende stelt in de brief voor: óf een rechtszaak, óf een schadevergoeding van vele honderden euro’s, veel gebruikers kiezen voor de boete om zo een rechtszaak te ontwijken.

In Nederland is Popcorn Time nog steeds illegaal, er zijn in Nederland al wel enkele boetes uitgedeeld, maar nog niet zo veel in vergelijking met de praktijken welke in Duitsland worden uitgevoerd.

Popcorn-Time.se is momenteel nog een van de populaire versies welke beschikbaar is voor Android, deze is onlangs het verdwijnen van de populairste variant nog steeds vrij toegankelijk en te gebruiken in Nederland, uiteraard nog wel steeds op eigen risico van de gebruikers.

Vorig artikelBlackBerry Priv smartphone te koop in Nederland
Volgend artikelHuawei heeft in 2015 100 miljoen smartphones verkocht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in