UNIC UC40+: Goedkope LCD projector

Beamers zijn er in vele maten en soorten, de UNIC UC40+ is een van de beamers welke zich in het goedkopere segment bevinden, zo wordt de UNIC UC40+ verkocht voor een zeer interessant bedrag. 

De UNIC UC40+ is een beamer welke beschikt over 800 Lumen met een resolutie van 800×480 pixels, daarnaast is er een ondersteuning tot 1080p. Ook een Keystone Function HD mag zeker niet uitbrengen.

UNIC UC40+

Unic heeft de UC40+ vooral gericht op de home gebruikers, dat is ook te zien aan de specificaties, voor thuisgebruik is de resolutie en de kwaliteit zeer goed te noemen. Met een resolutie van 800 x 480 pixels geeft de 800LM goed beeld en is kleurweergave goed. De native resolutie is 800 x 480 pixels, maar Full HD ondersteuning is ook aanwezig.

Doordat de lens is verwerk in het design is er een eenvoudige bediening voor de focus en keystone. Door eenvoudig te draaien is het mogelijk om het beeld zo aan te passen en optimaal te richten voor de omgeving, in de praktijk werkt dit snel en eenvoudig.

Qua formaat en gewicht is de beamer redelijk compact te noemen, zo is het gewicht nog geen 1KG en de afmetingen van de beamer zijn: 20×15,3×6.7, Zeker gezien de grootte van de lens een compact formaat.

Mediafunctionaliteiten

Unic heeft verschillende media functionaliteiten toegepast in de beamer, waardoor foto’s en media ook zonder input getoond kan worden via de beamer. Zo is er onder andere een HDMI input, USB en een SD kaart ingang.

Qua aansluitingen zit het ook prima in orde, zo is er een HDMI aansluiting te vinden met ondersteuning voor 1080p, goed voor een scale van 4:3 of 16:9. De lamp heeft een levensduur van 20000 uur.

Beschikbaarheid UNIC UC40+

De UNIC UC40+ is een beamer welke wordt verkocht voor een bedrag van 62,81 dollar via de website van Gearbest.

Beamer voor de zakelijk markt?

Opzoek naar een beamer voor de zakelijke markt. Gearbest heeft meer in het assortiment, waaronder de MDI M8.

Het topmodel is veruit de MDI M8 beamer. De beamer van MDI wordt op dit moment verkocht voor een bedrag van 383,68 euro en beschikt over een 3000 lumen lens welke goed is voor een resolutie van 1280 x 800 pixels met ondersteuning voor een full hd resolutie.

Opvallend is dat Android 4.4.2 is te vinden op de beamer, waardoor er ook zonder device media afgespeeld kan worden. Ook is er WiFi te vinden op zowel het 2,4Ghz als 5Ghz netwerk. Intern is er een quad-core GPU aanwezig welke de beamer zal aansturen. Er is ondersteuning voor 1080P input op een scale van 16:9 of 4:3, de afstand is van 1 tot 5 meter. De beamer is tijdens de actie te bestellen voor een bedrag van$383,68

 

 

 

Vorig artikelOnePlus komt met Oneplus X Champagne Edition
Volgend artikelTexpand: Android app om sneller te typen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in