HTC One X9 smartphone officieel

HTC heeft de nieuwe HTC One X9 smartphone officieel op de markt gebracht, het gaat hierbij om een 5,5-inch metalen toestel welke de beschikking heeft over een 13 megapixel camera. 

htc-one-x9

HTC One X9 smartphone

De nieuwe One X9 smartphone is een smartphone welke niet is voorzien van high-end specificaties. Het toestel bevat een metalen behuizing en bevat een quadcore-chipset van MediaTek. Het gaat hierbij om de nieuwe Helio X10 chipset van MediaTek welke is gebruikt voor de HTC One X9 smartphone.

htc-one-x9

Het scherm heeft een full HD-resolutie van 1920×1080 pixels en een diagonaal van 5,5 inch. Daarnaast is er tevens plaats voor twee simkaarten en een microSD slot om de interne opslagcapaciteit van 32GB uit te breiden.

Het toestel zal in verschillende kleuren op de markt verschijnen. Intern is er 3GB aan RAM te vinden. Aan de achterzijde is er een 13 megapixel camera te vinden terwijl er aan de voorzijde van de smartphone een 5 megapixel exemplaar is te vinden.

HTC One X9 smartphone beschikbaarheid

Het toestel heeft een dikte van 7,99mm, is 153,9mm lang en 75,9mm breed. Het toestel zal voorlopig alleen in China uitkomen en zo’n 2400 Chinese Yuan gaan kosten. Of de smartphone naar Nederland komt is nog onbekend.

Vorig artikelGames van EA getroffen door storing
Volgend artikelLeagoo Alfa 1: Aantrekkelijke budget smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in