Savant Remote: alles op afstand bedienen

Dromotica en home automation-merk Savant heeft een nieuwe afstandsbediening ontwikkeld welke vrij bijzonder zal zijn. De slimme afstandsbediening moet tegen de zomer van 2016 op de markt komen. 

Savant_02_Remote_Sonos-1024x576

Savant Remote

Uniek aan het apparaat is bediening via infrarood, Bluetooth, WiFi én volledige integratie van Sonos. De extra functionaliteiten is ook terug te zien aan de prijs, aangezien de Savant Remote verkocht zal worden voor een bedrag van 650 euro, best duur voor een afstandsbediening. Maar de Savant Remote is zeker geen gewone afstandsbediening, en beschikt over een aantal unieke functionaliteiten.

Wel is het mogelijk om er zo’n 380.000 apparaten mee te bedienen, het is mogelijk om apparaten naast infrarood, ook via Bluetooth en Wi-Fi te bedienen, is er een unieke integratie te vinden met Sonos. Het is mogelijk om de afspeellijsten te weergeven op de afstandsbediening. De installatie-app herkent Sonos op het netwerk en haalt alle bijbehorende informatie op. Op de afstandsbediening is er een touchscreen aanwezig. Opvallend is dat de afstandsbediening beschikt over vrij weinig knoppen. gebruik gewoon een spraakopdracht, of een swipe over het touch screen voor de bediening.

 

Vorig artikelLeagoo Alfa 1: Aantrekkelijke budget smartphone
Volgend artikelMotorola gestart met uitrol Android 6.0 naar Moto G

1 REACTIE

  1. “De extra functionaliteiten is ook terug te zien aan de prijs, aangezien de Savant Remote verkocht zal worden voor een bedrag van 650 euro, best duur voor een afstandsbediening.”
    Best duur? Maak daar maar schandalig duur van..

    ” Wel is het mogelijk om er zo’n 380.000 apparaten mee te bedienen”
    Dat komt dan goed uit, mocht je 380.000 apparaten in huis hebben staan..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in