Adobe Flash 20.0.0.267: Kritieke kwetsbaarheid opgelost

Adobe heeft en patch uitgebracht voor een aantal kwetsbaarheden in Flash, Naar eigen zeggen wordt een van de kwetsbaarheden welke is gepacht als kritiek beschouwd. Al enige tijd is de kwetsbaarheid gebruikt voor aanvallen. Adobe Flash 20.0.0.267 is de nieuwe update. 

Adobe-Flash

Adobe Flash 20.0.0.267

Adobe beschrijft in een security bulletin van Adobe dat het gaat om de kwetsbaarheid met nummer cve-2015-8651 welke op dit moment al in gebruik is door enkele aanvallers. Volgens Adobe zouden aanvallers in staat kunnen zijn een getroffen systeem over te nemen.

Adobe heeft inmiddels een update uitgebracht, in een aantal browsers waaronder Chrome en bepaalde versies van Internet Explorer zal de Flash versie automatisch een update krijgen naar de nieuwere versie. Adobe blijft Flash patchen, eerder deze maand verscheen er een update welke 79 kwetsbaarheden moet voorkomen. Veiligheid is hierdoor al langere tijd een goede reden om van flash af te stappen en HTML5 te gebruiken. Adobe Flash 20.0.0.267 is vanaf nu beschikbaar als update.

Vorig artikelWie is de Mol app voorzien van update voor seizoen 2016
Volgend artikelConfiguratiefout oorzaak voor beveilingslek Steam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in