Whatsapp kampt met storing – [update 22:00]

De mobiele chatdienst Whatsapp kampt met een storing. Zo blijkt uit meldingen van Twitter en allestoringen.nl. Volgens veel gebruikers is het niet mogelijk om een verbinding te krijgen met de server van Whatsapp. Zonder verbinding is het niet mogelijk om berichten te versturen via de Whatsapp berichten dienst. 

Whatsapp

Op dit moment heeft Whatsapp wereldwijd meer dan 900 miljoen gebruikers, welke vele miljarden berichten sturen. Zoals verwacht is het altijd tijdens de jaarwisseling voor Whatsapp topdrukte.

De jaarwisseling is doorgaans het drukste moment van het jaar voor chatdiensten als Whatsapp. Voor de jaarwisseling worden er weer miljarden berichten verwacht.

Storing whatsapp

Door de storing is er regelmatig geen verbinding mogelijk, de meldingen komen vooralsnog uit verschillende regio’s. Wij hebben vernomen dat de problemen rond 17:35 zijn begonnen.WhatsApp heeft in Nederland bijna 10 miljoen gebruikers. Wereldwijd koerst het aantal af op de 1 miljard. Het is dan ook zeker niet gek dat het met oud en nieuw topdrukte zal worden bij Whatsapp. Hoeveel mensen getroffen waren door de storing is onduidelijk. Bij sommigen werden de berichten trager verstuurd, bij anderen lukte het helemaal niet. De problemen beperkten zich niet tot Nederland

Update 20:00: De whatsapp storing lijkt weer opgelost, bij ons komen de berichten weer binnen. De storing is om 17:35 begonnen.

Update 22:00: Whatsapp heeft opnieuw problemen met de server connectiviteit.

Vorig artikelApple iPhone 6C: Beschikt over snellere chip en wordt waterdicht
Volgend artikelApple voor de rechter vanwege langzame iPhone 4S

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in