Pixel C gebruikers klagen over slechte WiFi

Pixel C gebruikers klagen over de WiFi connectiviteit. Consumenten welke beschikken over een Pixel C klagen momenteel op het forum van Google dat de WiFi niet goed werkt van de tablet. 

Pixel-C-officieel

WiFi problemen Pixel C

De internetverbinding van de Pixel C is niet stabiel en over het algemeen erg traag. Inmiddels is de tablet al enige tijd te verkrijgen op de Nederlandse markt, iedereen had hoge verwachtingen, maar in de praktijk was de tablet minder goed dan verwacht. Vooral het besturingssysteem van de tablet is over het algemeen het probleem.

Naast de software problemen is er ook wat mis met de WiFi. De eerste klachten verschenen half december op het forum van Google. Inmiddels zijn er al meer dan 100 berichten van gebruikers welke problemen ondervinden met de WiFi.

De problemen zijn voornamelijk aanwezig naarmate je verder van de router gaat zitten. Zeker in vergelijking met laptops of smartphones is het bereik van de Pixel C zeer slecht te noemen. Via het forum hebben een aantal medewerkers een reactie gegeven, ze zijn bekend met de problemen en werken aan een oplossing, wanneer er een update komt is vooralsnog onbekend.

Vorig artikelParrot komt met nieuwe Parrot Disco drone
Volgend artikelHuawei Mate 8 beschikbaar als pre-order in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in