Microsoft stopt met ondersteuning voor Internet Explorer 8, 9 en 10

Microsoft gaat vanaf aanstaande dinsdag stoppen met de ondersteuning voor Internet Explorer, het gaat hierbij om de ondersteuning voor Internet Explorer 8,9,10. Wie toch nog graag gebruik wil maken van de oudere browser moet overstappen om de nieuwste versie van IE of de Microsoft Edge browser welke in Windows 10 is te vinden. 

Ondersteuning voor Internet Explorer

Microsoft wil dat de consument gaan updaten naar Internet Explorer 11. 12 januari geeft Microsoft de laatste update vrij voor de oudere versies, in deze updates zijn en aantal bugfixes verwerkt. Vanaf 12 januari krijgen alle gebruikers ook een melding te zien dat de gebruikers moeten updaten naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

Einde van Internet Explorer in zicht?

Omdat Microsoft stopt met de ondersteuning komen er ook geen beveiligingsupdates meer beschikbaar, hierdoor zijn gebruikers welke een oudere versie gebruiken gemakkelijk doelwit van hackers. De meest recente versie van Internet Explorer is versie 11, voor Windows 10 is de nieuwe Edge browser aanwezig. Dit jaar zal Microsoft ook extensies verwerken in de nieuwe Edge browser.

Vorig artikelLive Foto’s op Android: Met deze app is het mogelijk
Volgend artikelYuneec Typhoon H drone kan automatisch obstakels ontwijken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in