Zo kan je het volledige aanbod van Netflix bekijken

Zo kan je het volledige aanbod van Netflix bekijken. Gebruik jij veel Netflix, en ben je opzoek naar een bepaalde serie of film welke niet in het overzicht voorkomt?

Netflix

Elke gebruiker welke Netflix actief gebruikt kan een bepaalde serie of film soms niet vinden, dit komt omdat Netflix op basis van de voorkeuren een aantal films en series toont. Maar er is een handige manier waarop je eenvoudig de overige films van Netflix kan bekijken. Elke keer als je naar een bepaalde categorie op Netflix gaat, is er een bepaalde code te zien aan het eind van de URL in de adresbalk. De films kan je uiteraard wel bekijken als je gaat filteren op basis van titel.

De codes zijn gericht op de specifieke categorieën. De pagina ‘Films met Arnold Schwarzenegger’ heeft bijvoorbeeld code ‘194’, wie de codes heeft kan zo eenvoudig de gigantische videotheek van Netflix eenvoudig doorzoeken. Een Netflix-fan heeft alle codes verzameld en deze vermeld op de website.

Zo kan je het volledige aanbod van Netflix bekijken

Het volledige aanbod van Netflix bekijken werkt eenvoudig. De codes staan allemaal opgelijst op deze website. Wil je de lijst in PDF format, dan is dat ook mogelijk. Download pdf (2,4 MB)

Kopieer de code van het genre dat je wil bekijken, en typ deze URL in, uiteraard met de code welke van de genre is:http://www.netflix.com/browse/genre/[code] als voorbeeld:http://www.netflix.com/browse/genre/8711 deze link geeft inzicht in alle Horror films.

Vorig artikelMoto X force: Verkrijgbaar in Nederland voor €699
Volgend artikeliPhone 7 beschikt standaard over Lightning EarPods

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in