Hololens van Microsoft heeft accuduur van 5,5 uur

De nieuwe Augmented realitybril van Microsoft heeft een accuduur tot 5,5 uur, dit is bij gemiddeld gebruik. Indien de VR bril zwaar wordt belast is er een accuduur mogelijk tot ongeveer twee uur. 

Hololens

Bruce Harris gaat in een video verder in op de details van de Hololens, inmiddels is de video verwijderd van YouTube, maar op het forum van Reddit zijn de details verschenen voordat de video offline ging.

Harris gaat onder andere verder in op de accuduur van de Hololens, het apparaat zou het maximaal 5,5 uur volhouden, bij zwaar gebruik moet de bril zo’n 2 tot 2,5 uur mee gaan, uiteraard zal dit per toepassing verschillen.

Naast de accuduur verschenen er meer details over het nieuwe apparaat, zo zou het scherm voor de gebruikers eruit zien als een transparant 15-inch scherm wat op een armlengte afstand wordt getoond. Ook is het duidelijk geworden dat er een mogelijkheid komt waarop de gebruiker meerdere Hololensen aan elkaar kan koppelen, zodat de gebruikers beiden hetzelfde hologram kunnen bekijken.

De komende maanden worden de eerste ontwikkelaars-kits verkocht, de ontwikkelaars variant wordt verkocht voor een bedrag van 3000 dollar. Wanneer de consumenten versie op de markt zal verschijnen is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikel14-inch MD 99660 Notebook te koop bij de Aldi
Volgend artikelGratis SSL-certificaten bij Vimexx via DirectAdmin en Let’s Encrypt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in