Buurtcontact-app Nextdoor beschikbaar in Nederland

De buurtapp Nextdoor is een nieuwe app welke in Nederland is verschenen. Het Amerikaanse sociale netwerk Nextdoor is ook in Nederland verschenen, daarmee is Nederland het eerste land buiten de vs. 

Nextdoor

Nederland is het eerste land buiten de VS. Vier jaar geleden is Nextdoor gestart met de buurtcontact-app in de VS. Er zijn een aantal prominente inversteerders zoals Greylock Partners, Tiger Global Management, Kleiner Perkins en Caufield & Byers.

De dienst is populair in de VS, momenteel zijn er meer dan de helft van alle buurten actief. De app wordt bijvoorbeeld gebruikt om informatie te verspreiden rond de buurt, om bijvoorbeeld weggelopen huisdieren terug te vinden of te waarschuwen voor onraad. Alle leden worden geverifieerd en buren kunnen zich alleen aanmelden met een echte naam, in vergelijking met Whatsapp zijn er bij Nextdoor meer functionaliteiten.

Afgelopen dinsdag is Nextdoor gelanceerd in Amsterdam met een Nederlandstalige website en site. In de afgelopen drie maanden is er getest in ruim 93 Nederlandse buurten. De Nextdoor-app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Vorig artikelHOMTOM HT7 en DOOGEE X6: Veel smartphone voor weinig
Volgend artikelIndiaas bedrijf brengt 3 euro smartphone op de markt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in