HTC introduceert nieuwe Desire toestellen

HTC heeft tijdens het Mobile World Congress een aantal nieuwe smartphones gepresenteerd, het gaat hierbij om de nieuwe HTC Desire 530 en HTC Desire 825. Beide toestellen beschikken over een opvallend design. 

desire530-300x237@2x

De Desire 530 beschikt over een 5-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels, de smartphone wordt aangedreven door een Snapdragon 210 chipset met 1,5GB aan RAM. Intern is er 16GB opslagcapaciteit te vinden wat je via een microSD kaartje kan uitbreiden. De accu heeft een capaciteit van 2200mAh.

Het toestel bezit daarnaast over een 8 megapixel-camera aan de achterkant en een 5 megapixel-camera aan de voorkant. Aan de achterzijde beschikt de smartphone over een vrij grote lens, hierdoor is de kijkhoek in vergelijking met de normale smartphones goed te noemen.

HTC Desire 825

HTC

De Desire 825 is de grotere variant met een scherm van 5,5-inch. Intern is er een Snapdragon 400 chip te vinden met 2GB aan RAM. Ook bij deze smartphone is het mogelijk om de interne opslag capaciteit te vergroten via een microSD kaart. Het toestel heeft een 13 megapixel-camera aan de voorkant en een 5 megapixel-camera aan de achterkant. Het geheel wordt van stroom voorzien door een 2700mAh accu. De HTC Desire 825 zal beschikbaar komen in de kleur Stratus White Remix.

De toestellen komen in verschillende kleurstellingen op de markt en bevatten een uniek patroon van verfspatten, dit komt doordat er spuitkoppen worden gebruikt met hoge druk.

Vorig artikelSamsung onthult nieuwe Galaxy S7 en Galaxy S7 edge
Volgend artikelPrijs HTC Vive bekend

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in