Acer introduceert nieuwe Jade 2 smartphone

Ook Acer is te vinden op het Mobile World Congress, de fabrikant heeft een nieuwe smartphone op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Liquid Jade 2. Een smartphone met een flinke camera en een gebogen achterkant. 

acerliquidjade2

Acer heeft de nieuwe smartphone op het Mobile World Congress aangekondigd, het toestel is de opvolger van de Acer Liquid Jade. De specificaties zijn in vergelijking met andere toestellen lager, dit is door Acer gedaan om de prijs zo laag te houden.

Qua specificaties is het zeker niet slecht te noemen, zo is er een 5,5-inch AMOLED scherm aanwezig. Het geheel wordt aangestuurd door een Qualcomm Snapdragon 808-processoren 3GB aan RAM. De smartphone beschikt over 32GB interne opslagcapaciteit, cloudopslag is ook aanwezig. De gebruikers krijgt de beschikking over 1TB gratis cloudopslag.

Acer-Liquid-Jade-2-300x190@2x

Aan de achterzijde van de smartphone is er een 21 megapixel camera te vinden, aan de voorzijde is er een 8 megapixel camera te vinden.

Acer Liquid Jade 2

Wanneer en voor hoeveel de smartphone wordt verkocht is vooralsnog onduidelijk. Het is inmiddels wel duidelijk dat de smartphone niet moet concurreren met de recente high-end toestellen van de overige fabrikanten, hierdoor zal het toestel voorzien zijn van een aantrekkelijk prijskaartje.

Vorig artikelAlle informatie voor het maken van een back-up
Volgend artikelD-Link komt met Wide Eye HD 180 Panorama Camera

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in