HP Elite X3: 3-in-1 smartphone

HP heeft op het Mobile World Congress in Barcelona een nieuwe smartphone aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuwe HP Elite X3 smartphone. De krachtige smartphone is voorzien van Windows 10 en kan in combinatie met Continuum ook als PC of laptop gebruikt worden. 

HP-Elite-X3

Het doel van de HP Elite X3 is niet direct om de smartphone markt te veroveren, maar om een smartphone op de markt te brengen welke gebruikt kan worden als desktop, laptop en smartphone.

HP heeft de nieuwe Elite X3 smartphone voorzien van een Snapdragon 820 soc, 4GB aan RAM en 64GB emmc opslag capaciteit. Het toestel heeft de beschikking over een 5,96-oledscherm met een resolutie van 2560×1440 pixels. Verder heeft het toestel stereoluidsprekers en een 4150mAh-accu.

HP-Elite-X3-dock

HP presenteert de Elite x3 als een drie-in-éénapparaat, hiervoor zijn er een aantal accessoires beschikbaar. Zo is er een HP Desk Dock, hiermee is het mogelijk om de smartphone op een computermonitor aan te sluiten. Ook is er een Mobile Extender beschikbaar, dit is een laptop zonder hardware, maar wel een scherm, toetsenbord en een extra accu. De smartphone kan draadloos verbonden worden of via een USB-C kabel.

Vorig artikelElfstedentocht 1986 na 30 jaar ‘live’ bij de NOS
Volgend artikelOppo introduceert accu welke binnen 15 minuten is op te laden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in