Mighty Audio: Offline naar spotify luisteren

Spotify luisteren tijdens het sporten, maar liever niet je smartphone mee? De Mighty Audio is mogelijk een oplossing, het apparaatje is zeer compact en zorgt ervoor dat je offline naar Spotify kan luisteren. 

Spotify

Qua design heeft het apparaatje wat weg van de iPhone Shuffle, wel kan hij alleen maar muziek afspelen welke afkomstig is van Spotify, geen probleem aangezien bijna de gehele muziek collectie is te vinden in Spotify. Het grootste voordeel is dat je muziek kan afluisteren zonder dat er een internet verbinding vereist is.

Op de smartphone kan je de applicatie installeren waarna je bepaalde nummers vanuit Spotify kan doorsturen naar het apparaat. De Mighty kan 48 uur aan muziek opslaan en beschikt over een batterij die het 5 tot 10 uur volhoudt. Nadat je muziek is gesynchroniseerd, heb je offline toegang tot de volledige nummers.

Het project is gestart op Kickstarter, het bedrijf hoopt via Kickstarter om 250.000 dollar op te halen. Vroege bestellers kunnen het apparaatje bestellen voor 70 dollar.

Vorig artikelNetflix start met uitzenden series met HDR
Volgend artikelLumia 650: Smartphone met Windows 10

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in