Computerketen Dixons gaat volledig online

De computer en elektronicaketen Dixons gaat volledig verder als een internetwinkel, een aantal van de dertig fysieke winkels blijft wel open, maar niet meer onder de naam van Dixons, de naam van  Phone House, iCentre of MyCom zal hiervoor gebruikt worden. 

DixonsEnkele maanden na de overname van Dixons gaan alle fysieke filialen sluiten, de populaire computerketen gaat online verder. Vorig jaar heeft Relevant Holdings de computerwinkels van Dixons en MyCom overgenomen.

Een groot deel van de medewerkers van de vestigingen die worden gesloten, kunnen bij een van de andere ketens van Relevant Holdings aan het werk. Volgens Relevant Holdings gaat het redelijk goed met iCentre welke ook is overgenomen. De holding heeft nieuwe afspraken kunnen maken met belangrijke leveranciers en zou sinds enkele weken ook boven verwachting presenteren.

Werknemers
In totaal werken er 150 werknemers in de fysieke winkels, alle medewerkers hebben het nieuws vandaag te horen gekregen. Er wordt verwacht dat een groot deel van de medewerkers wordt overgeplaatst naar een ander bedrijf binnen de holding.

 

Vorig artikelMicrosoft begonnen met verkoop HoloLens
Volgend artikelGegevens honderden Snapchat-medewerkers gelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in