Orginele popcorn Time maakt opnieuw rentree

Popcorn Time is inmiddels bij veel Nederland in gebruik, de streamingdienst maakt het mogelijk om geheel gratis films en series te bekijken. De originele initiatiefnemers achter de originele Popcorn Time hebben officieel de comeback van de illegale streamingdienst aangekondigd.

De software is inmiddels weer te vinden op een nieuwe website, daar is het .sk domein aan gekoppeld. Inmiddels wordt versie 3.9 aangeboden voor verschillende platformen, inmiddels is Popcorn Time beschikbaar voor Windows, Mac, Linux en Android. Het gaat nog altijd om een bètaversie van Popcorn Time.

De ontwikkelaars hebben wel laten weten dat er geen grote updates meer zullen uitkomen. Ook worden er geen donaties meer toegestaan. De nieuwe versie zal wel voorzien blijven van bug fixes en kleine updates.

Popcorn Time is nooit verdwenen, omdat de tool volledig opensource was. Maar niet elke versie die werd aangeboden, was te vertrouwen. Een aantal varianten beschikte over malware. Inmiddels is het ook mogelijk om door de techniek van Popcorn Time via torrent websites direct films en series te bekijken.

 

Vorig artikelForza Motorsport 6 komt gratis naar de PC
Volgend artikelSamsung heeft ruim 5 miljoen Galaxy S7 smartphones voor de verkoop gereed

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in