‘Verkoop iPhone SE valt behoorlijk tegen’

De iPhone SE is enkele dagen beschikbaar in Nederland. Volgens analisten valt de verkoop van de iPhone SE is het eerste weekend behoorlijk tegen. De verkoop is minder dan Apple had gehoopt. 

iphone-se-3d-touch

Een aantal weken geleden verscheen de nieuwe iPhone SE smartphone op de markt, je kan de smartphone zien als een goedkopere iPhone 6 is het design van de iPhone 5S. Apple richt de iPhone op een nieuw publiek dat de iPhone 6 te groot vindt, maar toch krachtige specificaties wil hebben in de smartphone.

Sinds gisteren is de iPhone SE officieel te koop in Nederland, maar in Amerika is de smartphone al sinds donderdag te koop. Het eerste weekend geeft altijd een goed beeld over de verkoop. Verschillende bronnen geven nu aan dat er veel minder exemplaren zijn verkocht dan verwacht, volgens analist Ming-Chi Kuo is de verkoop tegenvallend.

Volgens de analist hebben maar weinig mensen interesse in een kleinere telefoon, de iPhone SE biedt hierdoor weinig meerwaarde qua vormgeving en specificaties. Veel consumenten wachten waarschijnlijk ook met de aanschaf van een nieuwe iPhone aangezien Apple in september de iPhone 7 zal presenteren.

Vorig artikelHuawei presenteert nieuwe high-end P9 en P9 Plus
Volgend artikelHTC ziet omzet opnieuw zakken naar dieptepunt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in