Eerste afbeeldingen Motorola Moto X 2016 opgedoken

De volgende generatie van de nieuwe Motorola Moto X-serie staat op de planning, zo blijkt uit nieuwe beelden welke zijn uitgelekt. De eerste beelden geven veel details vrij van de neiuwe high-end smartphone van de fabrikant. 

Motorola Moto X 2016

motox-2016

Motorola heeft voor dit jaar nog geen high-end smartphone op de markt gebracht, mogelijk komt daar binnenkort verandering in. Vorige week verscheen er in de Indiase import-exportdatabase een nieuwe Moto X3 smartphone, vandaag verscheen er een afbeelding van een vooralsnog onbekende smartphone.

Bronnen beweren dat het zou gaan om de 2016-versie van de Moto X, al is er nog maar weinig bekend over de nieuwe smartphone. De foto geeft weinig details vrij, wel is te zien dat Motorola de smartphone heeft voorzien van een 5-inch scherm en een USB-C oplaadpoort.

Onder het scherm is er een relatief forse homeknop te zien, hierdoor is het te verwachten dat er een vingerafdrukscanner aanwezig zal zijn. Meer informatie over de smartphone is vooralsnog onduidelijk, geruchten wezen op de nieuwe Moto X3 smartphone, de naam ‘Moto X 2016’ is ook veel besproken.

Vorig artikelDe voor- en nadelen van Sim Only
Volgend artikelNieuwe Surface Pro 4 Type Cover beschikbaar voor Pro 3 en 4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in