Facebook Live voor iedereen beschikbaar

Facebook Live is de nieuwe streaming dienst op het sociale platform, vanaf deze week is de Facebook Live functionaliteit voor iedereen beschikbaar. 

Facebook-live

Facebook heeft de afgelopen tijd de livestreamingfunctie Facebook Live uitgerold naar verschillende groepen gebruikers, vanaf deze week is de dienst toegankelijk voor iedereen. Sinds december waren er een aantal gebruikers welke de beschikking hadden over deze functionaliteit, het aantal werd fors uitgebreid. Nu is de livestreaming dienst van Facebook voor iedereen.

met FacebooK live is het mogelijk om eenvoudig een live stream te starten op Facebook, er zijn een vijftal filters waarmee je de beelden een andere kleur kan geven. Kijkers kunnen nu ook reageren met verschillende emoties op een livestream, te vergelijken met de functionaliteit van Periscope.

Vanaf nu is het ook mogelijk om vanaf evenementen en bij groepen een livestream te starten en vrienden direct te kunnen uitnodigen om de livestream te kunnen bekijken.

Beschikbaarheid Facebook Live

De functie wordt op afstand ingeschakeld, het kan even duren voordat de functionaliteit beschikbaar is. De uitrol zal ‘binnen enkele weken’ voltooid zijn, aldus Facebook.

Vorig artikelNieuwe Surface Pro 4 Type Cover beschikbaar voor Pro 3 en 4
Volgend artikelGears of War 4 releasedatum bekend voor Xbox One

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in