Netflix gaat prijzen verhogen voor bestaande abonnees

Netflix gaat de prijzen verhogen voor bestaande abonnees. Vanaf volgende maand moeten gebruikers meer gaan betalen voor een abonnement. Eind vorig jaar is het er al een verhoging geweest voor nieuwe klanten, nu moeten ook de bestaande klanten meer betalen. 

Netflix

In plaats van 8,99 euro wordt de prijs verhoogd naar 9,99 euro. In Amerika moeten de abonnees vanaf volgende maand meer betalen. Of we in Nederland meer moeten betalen voor een abonnement is vooralsnog onduidelijk, in Nederland kost het basistarief 7,00 euro, het normale tarief is 9,99 euro en het premiumtarief in Nederland 11,99 euro.

Het is nog niet officieel bevestigd door Netflix, maar volgens Amerikaanse gebruikers moeten 75 miljoen gebruikers meer gaan betalen voor de introductie. Zo’n 17 miljoen trouwe Amerikaanse Netflix gebruikers gaan vanaf volgende maand meer betalen, de abonnementen gaan van 7,99 dollar naar 9,99 dollar per maand.

Prijsstijging in Nederland

Of Nederlanders ook meer moeten betalen is vooralsnog onduidelijk. Op dit moment zijn er drie Netflix abonnementen in Nederland verkrijgbaar: het basistarief voor € 7,99, het standaardtarief voor € 9,99 en het premiumtarief voor € 11,99.

 

Vorig artikelNPO app krijgt ondersteuning voor ondertiteling
Volgend artikelGrote Nederlandse websites verspreidden malware via advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in