Vernee Thor 4G: Prima mid-range smartphone

Vernee is een nieuwe Chinese startup welke een aantal goedkopere smartphones op de markt heeft gebracht welke de beschikking heeft over prima specificaties, zeker voor het geld biedt de smartphone veel waar voor zijn geld. 

Vernee-Thor

De Vernee Thor 4G heeft de beschikking over een 5-inch scherm en wordt aangestuurd door een MediaTek SOC in combinatie met 3GB aan RAM en 16GB interne opslagcapaciteit. Vernee heeft de MediaTek MTK6753 CPU gebruik in combinatie met een ARM Mali-T720 MP3 GPU.

Qua specificaties zijn er kwalitatieve onderdelen te vinden welke zeker voor zijn adviesprijs van 120 dollar goed presenteren. De octacore processor werkt in combinatie met 3GB aan RAM zonder problemen, de processor werkt op de 64-bit architectuur. De smartphone beschikt standaard op Android 6.0

Vernee-THor

Connectiviteit

Er is ook voldoende connectiviteit te vinden, zo is er 4G ondersteuning met Dual Sim ondersteuning, hierdoor kan je eenvoudig twee sim-kaarten gebruiken in de smartphone. Aan de achterzijde is er een vingerafdrukscanner te vinden. Ook microSD uitbreiding ontbreekt niet bij de Vernee Thor smartphone, hierdoor kan je de interne opslag uitbreiden tot 128GB maximaal.

Camera

Aan de achterzijde van de smartphone is er een 13 megapixel camera te vinden, aan de voorzijde is er een 5 megapixel camera aanwezig.

Beschikbaarheid

De smartphone is onder andere te bestellen via Gearbest, de smartphone wordt bij Gearbest verkocht voor een bedrag van 119,99 dollar. Zeker voor het bedrag prima specificaties en een prima smartphone. Op dit moment is er bij Gearbest ook een actie voor de Vernee Thor smartphone, bekijk de actie pagina op de website.

 

Vorig artikelRemix OS 2.0 beschikbaar voor Nexus 9 en Nexus 10
Volgend artikelMicrosoft voegt QR code toe aan bluescreen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in