Dit is de VR bril van de toekomst volgens Facebook

De eerste generatie VR-brillen zijn behoorlijke apparaten en vrij fors, als het aan Facebook ligt komt daar in de toekomst zeker verandering in. Het sociale netwerk heeft daarvoor een nieuw concept getoond. 

Facebook-VR

Tijdens de jaarlijkse F8-conferentie heeft Mark Zuckerberg een nieuwe virtual reality headset getoond welke er simpelweg uit ziet als een gewone bril. Het voorbeeld van Facebook heeft wel wat weg van Google Glass, als ook Microsofts Hololens. De bril moet ook beschikken over augmented reality.

Volgens de verwachtingen zal Facebook over een aantal jaar voor een groot deel bestaat uit video’s. Ook virtual reality-video’s zijn in een opmars. Volgens Analysebureau Digi-Capital is virtual reality en augmented reality in 2020 goed voor een markt van 120 miljard dollar. Facebook zet daarom stevig in op de virtual reality markt, in de toekomst zal er ook een integratie aanwezig zijn met Facebook op gebied van virtual reality. Facebook was er vroeg bij op gebied van VR, in 2014 heeft het bedrijf voor twee miljard Oculus VR overgenomen.

Vorig artikel‘Geen bruikbare informatie op gekraakt iPhone’
Volgend artikelWindows 10 Mobile Insider Preview Build 14322 beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in