Candy Crush Saga op 2,6 miljoen smartphones in Nederland

Candy Crush Saga is veruit de populairste game app. Voor vele is de game zeer verslavend, ook in Nederland is Candy Crush populair. De game staat inmiddels op 2,6 miljoen smartphones geïnstalleerd in Nederland. 

CandyCrushSaga

Candy Crush Saga

Candy Crush Saga is daarmee veruit de populairste game-app van dit moment. De top drie bestaat verder uit Wordfeud en Cady Crush Soda Saga. Zo blijkt uit cijfers van marktonderzoeker Telecompaper.

Het bedrijf achter het populaire spelletje is vorig jaar overgenomen door Activision Blizzard. Activision bekend van Call of Duty heeft King Digital Entertainment overgenomen voor ruim 5,3 miljard euro.

Candy Crush Saga is vooral populair onder de vrouwen. Daarbij groeit het percentage vrouwen dat de populairste game-app installeert, terwijl de populariteit van de app bij mannen juist afneemt.

Kopen en verkopen

In de categorie voice/instant is Whatsapp en Facebook nog altijd heeft meest populair. Bij deze groep is sprake van stabilisatie. Verder zijn ook de apps populair om spullen mee te verkopen of te kopen zoals Marktplaats of de vakantieveilingen app.

Vorig artikeliPhone 7 en 7 Plus: wat kunnen we verwachten?
Volgend artikel‘Xiaomi Max krijgt scherm van 6,4-inch’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in