Voormalig topman Tesla aan de slag bij Apple

Apple heeft opnieuw een persoon aangenomen voor zijn personeelsbestand welke mogelijk een belangrijke rol zal gaan spelen bij de ontwikkeling van de Apple Car. Het gaat om Chris Porritt, de voormalig technisch topontwerper van Aston Martin en vicepresident engineering bij Tesla.

Tesla-P90D-1

Hij heeft Tesla verlaten en is nu in dienst bij Apple. Wat zijn rol zal worden bij Apple is niet helemaal duidelijk, maar heeft weinig te maken met de huidige producten van Apple. Hij komt te werken op de special projects afdeling in Cupertino.

Special Projects bij Apple

Het is geen geheim dat Apple een eigen auto in ontwikkeling heeft, zeker gezien het formaat van het project is het vrijwel onmogelijk om het project geheim te houden.

Chris Poritt heeft 16 jaar bij Aston Martin gewerkt, waar hij aan het hoofd stond van het technisch ontwerp. De CEO van Tesla, Elon Musk, heeft Chris in 2013 aangekomen als vicepresident engineering. Bij Aston Martin was hij betrokken bij enkele van de meest iconische auto’s van het merk, zoals de V12 Zagato en DB9.

Vorig artikelOpnieuw afbeeldingen Motorola Moto G4 opgedoken
Volgend artikelGeld verdienen met Facebook? Het kan misschien binnenkort

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in