LG G5 SE komt voorlopig niet naar Benelux

De goedkopere LG G5 SE komt voorlopig nog niet naar de Benelux. De smartphone is vandaag op de markt gebruikt in Rusland. 

LG_G5

De LG G5 SE is een licht aangepaste uitvoering van de LG G5 en beschikt daardoor over mindere hardware en een lagere verkoopprijs. Al weken was het duidelijk dat LG met een goedkopere uitvoering van de LG G5 op de markt zou komen. Dit toestel is vandaag officieel gepresenteerd voor de Russische markt.

Voor opkomende markten

Naast Rusland zal de G5 SE waarschijnlijk ook in andere ‘opkomende markten’ uitgebracht gaan worden. De kans dat de smartphone in Nederland op de markt zal verschijnen is zeer klein.

De LG G5 SE is een goedkopere uitvoering, de prijzen zijn nog niet bekend, maar het is duidelijk dat de G5 SE goedkoper zal worden in vergelijking met de LG G5. Dit komt door het gebruik van goedkopere hardware.

De LG G5 SE wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 652 processor. Deze 1,8 GHz octa-core processor wordt bijgestaan door 3GB aan RAM. LG richt de smartphone vooral op de opkomende markten zoals Latijns Amerika, China en Rusland.

Vorig artikelSony Xperia X Premium beschikt over HDR display
Volgend artikelClouddienst Dropbox gaat Windows XP niet langer ondersteunen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in