Huawei lanceert metalen mid-range GR3 smartphone

Huawei heeft de GR3 smartphone nu ook uitgebracht in Nederland. Het nieuwe toestel beschikt over een metalen behuizing en heeft vrijwel dezelfde specificaties als de P8 Lite smartphone en wordt verkocht voor een bedrag van 229 euro. 

Huawei-GR3

De GR3 is geen nieuwe smartphone van Huawei, in juli vorig jaar onthulde Huawei de GR3 smartphone. Een aantal maanden later is de smartphone ook in Nederland te koop. Op dit moment beschikt de smartphone nog steeds over het verouderde Android 5.1 Android systeem, of er een update komt naar Android 6.0 is nog maar de vraag.

De GR3 heeft een 5″ HD-scherm en beschikt over een MediaTek octacore-processor en 2GB aan werkgeheugen. De interne opslagruimte is 16GB en daarmee eenvoudig te vergroten via een microSD kaartje. Het toestel is voorzien van een 13 megapixel camera, aan de voorzijde is er een 5 megapixel camera te vinden.

Beschikbaarheid Huawei GR3

De smartphone wordt in Nederland verkocht voor een bedrag van 229 euro. Zeker voor het geld en de specificaties is de GR3 een prima smartphone.

Vorig artikelRuim 1 miljoen Facebook gebruikers via TOR netwerk
Volgend artikel‘Honor V8 beschikt over 5,7-inch QHD scherm’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in