Koningsdag 2016 weer: Check buienradar en de andere weerapps

Het weer van 27 april is ver weg van optimaal, op Koningsdag wordt er een flinke hoeveelheid regen verwacht en het wordt behoorlijk koud. Vanwege de vele Koningsdag evenementen is het aangeraden om de weer-apps goed te checken zoals buienradar, weeronline en de verwachtingen. 

Buienradar

Hagelbuien, natte sneeuw, een gure noordenwind, dat zijn zo’n beetje de verwachtingen voor vandaag tijdens Koningsdag. Het wordt zelfs kouder dan de afgelopen kerstdagen. Zeker vanwege de vele evenementen is het aangeraden om de apps goed te checken.

In Nederland zijn er verschillende weerapps welke gebruikt kunnen worden om vrijwel direct het weer te checken. Buienradar is een applicatie welke geschikt is voor de desktop en mobiele platformen. De apps kan je eenvoudig downloaden vanuit de App Store en is geschikt voor verschillende platformen waaronder Android en iOS..

Buienradar is zeker niet de enige app welke beschikbaar is, zo is er ook Weeralarm Nederland en Weerplaza. Vooral Weerplaza is interessant als het gaat om een regenradar met een volledige weersverwachting.

Accuweather: Accuweather is een zeer uitgebreide weer-applicatie welke al een ruime tijd beschikbaar in in de Google Play Store en App Store. De Accuweather applicatie is vooral gericht op de voorspellingen en actuele situat

Vorig artikelDetails OnePlus 3 smartphone opgedoken
Volgend artikeliPhone 7 mogelijk waterdicht met digitale homeknop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in