Vergeet de selfie stick, dit is de nieuwe selfie drone

Selfie sticks zijn handig om even snel een foto te maken van een groep mensen, tegenwoordig zijn de selfiesticks bij evenementen vaak verboden. Daarom is het tijd voor een nieuw apparaat om een selfie te maken. De selfie drone is wellicht de toekomst voor het maken van de ultieme selfie. 

Hoverdrone

Het voordeel van de selfie drone is dat de stok uiteindelijk niet zichtbaar is op de foto. De Hover Camera drone is een opvouwbaar apparaat dat je gezicht kan tracken en je volgt om zo foto’s en video’s te maken.

De hover drone is lichtgewicht en duurzaam, wel maakt het apparaat behoorlijk veel geluid. De hover drone heeft een 13 megapixel camera, kan video’s schieten in 4K, 360 graden en op een maximale hoogte van 50 meter.

De drone kan je eenvoudig gewoon in de lucht gooien, daarna zal de drone zichzelf stabiliseren. Met een app is het mogelijk om de hover drone te stabiliseren.

Zero Zero Robotics zegt dat de drone obstakels (zoals bomen, maar ook mensen) kan vermijden. Wel zo handig, al is er geen GPS tracker aanwezig. Op dit moment is de Hover Camera nog niet te koop, het bedrijf is het product goed aan het testen en aan het ontwikkelen. Volgens het team zal de drone uiteindelijk op de markt komen voor een bedrag van 500 dollar.

Vorig artikelSnapchat-gebruikers kijken 10 miljard video’s per dag
Volgend artikelChrome populairder dan Internet Explorer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in