Voordelige Acer Liquid Zest smartphone te koop in Nederland

De voordelige Acer Liquid Zest smartphone is te koop in Nederland sinds vorige week. De smartphone is te koop voor iets meer dan 100 euro. 

acer-zest-1

Acer zet de nieuwe Liquid Zest smartphone vooral in om de budgetmarkt. Het toestel beschikt over een 5-inch IPS scherm en de meest recente versie van Android. Met een adviesprijs van 119 euro is de Zest op dit moment één van de goedkoopste smartphones.

Bij diverse Nederlandse webwinkels is de smartphone te koop. Acer verkoopt zowel een 3G- als een 4G-versie van de smartphone, het prijs verschil bedraagt een paar tientjes tussen de 3G en 4G variant van de smartphone. Op dit moment is alleen de 3G variant te koop in Nederland.

Specificaties

De smartphone beschikt over een 5-inch IPS LCD scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. Aan de achterzijde is er een 8 megapixel camera te vinden terwijl er aan de voorzijde een 5 megapixel exemplaar aanwezig is. De smartphone loopt op Android 6.0 marshmallow en beschikt over een 1,3Ghz quad-core processor in combinatie met 1,5GB aan RAM.

Zeker voor een adviesprijs van 119 euro is de smartphone interessant. Voor een relatief lage prijs haal je een zeer compleet toestel in huis.

Vorig artikel‘Runkeeper stuurt gps-data door naar derde partij’
Volgend artikel‘Apple bewaart grote vernieuwingen voor iPhone 8’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in