Whatsapp test nieuwe videobelfunctionaliteit

Whatsapp is begonnen met het testen van een nieuwe videobelfunctie voor de populaire app. In de nieuwe bèta van Whatsapp is de knop verschenen om te kunnen videobellen. 

Whatsapp-promo

Al langere tijd gingen er geruchten naar de nieuwe videobelfunctionaliteit. Inmiddels is in de nieuwste betaversie van de app de knop te vinden voor het videobellen. De functie om te videobellen functioneerde alleen nog niet, waardoor de knop vrijwel direct uit de bèta is gehaald.

WhatsApp heeft een nieuwe knop voor een videobelfunctie toegevoegd in de laatste betaversie van de applicatie. Hierdoor is het zo goed als zeker dat Whatsapp werkt aan een nieuwe videobelfunctionaliteit. Een aantal gebruikers melden al dat ze kunnen videobellen, maar de functionaliteit werkt nog niet voor iedereen, aangezien de uitrol beperkt wordt uitgerold.

Geruchten over een videobelfunctie gaan al langer rond. Al langere tijd is het mogelijk om te bellen met Whatsapp. Vorige week verscheen ook de desktopapp voor Windows en Mac OS X. Whatsapp gaat met de nieuwe functionaliteit de strijd aan met Skype en Facebook.

 

Vorig artikelFormule 1 live te zien op Ziggo Sport
Volgend artikelDHL bezorgt pakketjes met drone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in