iPhone 7 beschikt over nieuwe LTE modem van Intel

Apple gaat mogelijk een behoorlijke hoeveelheid LTE-modems bestellen bij Intel, zo weer de Koreaanse website Digitimes te melden op basis van anonieme bronnen. 

iPhone

iPhone 7 beschikt over nieuwe Intel LTE modem

Het was al langere tijd bekend dat de nieuwe iPhone zal beschikken over een nieuwe LTE-chipset van Intel. De hoeveelheid is vooralsnog onbekend. De schatting van de analisten was gebaseerd op ongeveer 30 procent van de orders welke naar Intel zouden gaan. De rest van LTE modems zou geproduceerd worden door Qualcomm. Dit heeft Apple bewust gedaan om zo minder afhankelijk te zijn van één fabrikant voor bepaalde onderdelen.

Volgens DigiTimes gaat Intel de LTE-modems wel leveren, maar wordt de productie gedaan door RSMC. Wanneer de geruchten waar zijn zal dit voor een flinke winst zorgen bij Intel.

Welke onderdelen exact gebruikt zullen worden bij de nieuwe iPhone 7 is vooralsnog onduidelijk. Al gaan er geruchten dat Apple de iPhone 7 licht zal wijzigen, en dat er in september van 2017 een nieuwe iPhone 8 zal verschijnen met een compleet nieuw design.

Vorig artikelHerinstallatie Windows 7 makkelijker geworden
Volgend artikelNetflix lanceert Fast.com om snelheid te meten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in