Mogelijke renders van iPhone 7 opgedoken

De iPhone 7 is de nieuwe iPhone welke in september op de markt zal komen en de huidige iPhone 6S moet gaan vervangen. Vandaag zijn er mogelijke renders verschenen op basis van geruchten en informatie afkomstig van analisten. iPhone-7-1

De renders zijn afkomstig van GSMArena en tonen de iPhone 7 in de bekende kleurstellingen zoals deze op dit moment ook worden gebruikt bij de iPhone 6S. Volgens de geruchten heeft de iPhone 7 veel weg van de huidige iPhone 6S. Zo komen er een aantal kleine wijzigingen aan het uiterlijk, waaronder het ontbreken van een traditionele koptelefoon aansluiting en de antenne strepen welke aan de achterzijde aanwezig zijn.

iPhone-7-2

iPhone 7 geruchten:

Processor en RAM

Apple zal de nieuwe iPhone 7 ook voorzien van een nieuwe processor, volgens de analist Ming-Chi Kuo gaat het om de A10 processor in combinatie met 3GB aan RAM. Volgens geruchten krijgt het iPhone 7 Plus exemplaar 4GB aan RAM.

Grootste veranderingen

De grootste veranderingen blijven hierdoor uit bij de iPhone 7, wanneer we de geruchten mogen geloven. Analisten verwachten dat Apple de iPhone 7S zal overslaan en in 2017 de nieuwe iPhone 8 op de markt zal brengen welke beschikt over een volledig nieuw design, welke voor een groot deel uit glas zal worden gemaakt.

 

Vorig artikelGoogle en IMAX werken aan professionele 360-gradencamera
Volgend artikelHuawei P9 Lite: Scherpe prijs en goede specs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in