Pebble onthult nieuwe Pebble Time, Core en Time 2

Pebble heeft een aantal nieuwe wearables aangekondigd, het gaat hierbij om twee nieuwe smartwatches en de nieuwe Pebble Core welke vooral is gericht op de sporters. 

Pebble_Family_Blue

Nieuwe Pebble 2, Time 2 en Pebble Core

Pebble heeft de nieuwe producten weer via kickstarter uitgebracht, zeker niet onverwacht omdat Pebble met de smartwatch een van de populairste Kickstarter projecten ooit heeft behaald. De Pebble 2 en Pebble Time 2 zijn de opvolgers van de Pebble en de Pebble Time.

Qua design ziet de Pebble 2 er anders uit dan zijn voorgangers. Pebble heeft de smartwatch ook uitgerust met een nieuwe microfoon.

Pebble-Time

Pebble heeft het design van de Pebble Time 2 zo aangepast dat het scherm groter is gemaakt en dat de resolutie hoger is. Dit komt vooral doordat de bezels rondom het scherm erg klein zijn geworden. Wat betreft de accuduur hebben we ook niet te klagen. Zo zou de Pebble 2 het een week uithouden op een enkele acculading, de Pebble Time 2 zou het zelfs tien dagen volhouden op één accu.

Pebble Core

Pebble heeft naast de smartwatches ook een sport wearable uitgebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Core. De Core is vooral gericht op sporters en beschikt over een aantal unieke functionaliteiten welke vooral voor sporters van toepassing kunnen zijn. Zo is het eenvoudig om bijvoorbeeld te streamen vanaf Spotify, of je locatie te kunnen bijhouden via GPS.

Beschikbaarheid

De Time 2 staat inmiddels op Kickstarter voor een bedrag van 169 dollar, vanaf november wordt de Time 2 uitgeleverd. De Pebble 2 moet de eerste Pebble opvolgen en wordt voor de Kickstarter backers verkocht voor 99 dollar. Pebble heeft de Core een adviesprijs meegegeven van 69 dollar, begin 2017 komt de core op de markt.

Vorig artikel‘Specificaties OnePlus 3 smartphone opgedoken’
Volgend artikelAdobe neemt maatregelen tegen piraterij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in