T-Mobile komt met nieuw abonnement met onbeperkt data

T-Mobile heeft een nieuwe abonnement aangekondigd, het gaat hierbij om het nieuwe T-Mobile Oneindig Online abonnement. Voor 90 euro per maand plus de verplicht 10 euro startkosten heb je onbeperkt data. Al zijn er wel een aantal regels. 

T-Mobile-4G-LTE

Met de bundel hoeven gebruikers niet meer bang te zijn om buiten de bundel te gaan qua data. Het 4G netwerk is onbeperkt te gebruiken voor de smartphone. Voor het tetheren is er een maximum aanwezig van 20GB per maand.

Het T-Mobile netwerk is een van de snelste binnen Nederland, zo is er een downloadsnelheid van 120 MBit/s en een uploadsnelheid van 50 Mbit/s.

Tethering

Wel is het jammer dat er een limiet is te vinden op het gebruik van tethering. Wanneer je het limiet van 20GB zal bereiken wordt de snelheid terug gebracht.

Goedkoop is het zeker niet

Goedkoop is het abonnement hierdoor zeker niet. Elke maand moet je standaard de 10 euro betalen voor de opstartkosten en 90 euro voor de onbeperkte data. T-Mobile zal streng controleren op mensen die misbruik maken van het ‘oneindige netwerk’, of ongewoon veel data verbruiken.

Vorig artikelMicrosoft schrapt flink aantal banen in smartphonetak
Volgend artikelGoogle Maps krijgt advertenties op de kaart

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in