Samsung onthult nieuwe Galaxy C5

Samsung heeft deze week een aantal nieuwe smartphones op de markt gebracht, waaronder de nieuwe Galaxy C5 en C7 smartphone. De C5 van de fabrikant is een nieuwe mid-range smartphone welke beschikt over een metalen behuizing. 

Galaxy-c5

Samsung Galaxy C5

De nieuwe Galaxy C5 is een mid-range smartphone welke beschikt over behoorlijke specificaties. Zo is er een Snapdragon 617 processor van Qualcomm aanwezig met 4GB aan RAM. Het scherm is een 5,2-inch AMOLED variant met een resolutie van 1920×1080 pixels.

De behuizing is volledig gemaakt uit metaal, aan de voorzijde van de smartphone is er een vingerafdrukscanner te vinden welke tevens dient als een fysieke knop. Intern is er 32GB of 64GB aan opslag te vinden, dit kan je uitbreiden via een microSD kaartje.

Standaard is Android 6.0 te vinden op de smartphone met de TouchWiz schil. De smartphone is 6,7mm dik en weegt 143 gram. De C5 komt in verschillende varianten beschikbaar waaronder goud, roze, grijs en zilver.

Beschikbaarheid

De 32-GB variant wordt verkocht voor ongeveer 300 euro in China, de 64GB variant moet 325 euro gaan kosten. Of de smartphone ook buiten China op de markt zal komen is vooralsnog onduidelijk. Wel is de C5 inmiddels verschenen bij de keuringsinstantie.

Vorig artikelTesla Model S krijgt meer autonome functionaliteiten
Volgend artikelMicrosoft gaat simpele wachtwoorden verbieden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in