Samsung komt met nieuwe Batman-versie van Galaxy S7

Samsung heeft een nieuwe variant van de Galaxy S7 aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuwe Batman-versie van Galaxy S7. De smartphone beschikt onder andere over een opvallend gouden Batman-logo.

Vanaf volgende maand is de Batman-editie van de S7 te koop in een aantal verschillende landen waaronder Rusland, Zuid-Korea en China. Een Nederlandse release staat vooralsnog nog niet op de planning. Het toestel beschikt over een aangepast uiterlijk en heeft een aangepaste versie van de TouchWiz interface, zo zijn de icoontjes in Batman-stijl.

Het toestel heeft een zwarte behuizing met gouden accenten op het metalen frame, camera, homeknop en het Batman logo aan de achterkant. Ook wordt de smartphone geleverd met een Gear VR en een apart hoesje voor de smartphone.

Beschikbaarheid

Een prijs heeft Samsung nog niet genoemd, gezien de voorgaande speciale edities zal de adviesprijs redelijk hoog worden. Er wordt een prijs verwacht van rond de 1200-1500 euro voor het volledige pakket inclusief Gear VR en de accessoires.

Vanaf volgende maand is de Batman-editie van de S7 te koop in een aantal verschillende landen waaronder Rusland, Zuid-Korea en China. Samsung heeft laten weten dat de smartphone naar meerdere landen zal komen, of Nederland ook in de tweede serie landen zit is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelSony introduceert nieuwe Xperia X in Nederland
Volgend artikelGalaxy J3 duikt op bij Chinese keuringsinstantie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in